Evden Ek İş: Makale Yaz Para Kazan

5 Mart 2013 Salı
webmastersefi.blogspot.com
Evden ek iş yaparak para mı kazanmak istiyorsunuz. Ben denedim kazanılıyor. Size makale yazarak para kazanacağınızı anlatmak için bu yazıyı yazıyorum. İnternette makale örneklerine bakarak verilen konu çerçevesi içinde yazılarınızı yazarak paranızı alabilirsiniz. 

Ancak makale yazarak para kazanmak zor bir iştir ama yapabilirsiniz. Ancak şöyle bir öneride de bulunabilirim sitenizi açarak kendi sitenize makale yazarak uzun vadeli para da kazanabilirsiniz. Konuyu saptırmadan devam etmek istiyorum, peki nasıl kazanacaksınız? 

Sizin yazacağınız yazılara herkesin ihtiyacı var, haber siteleri, blog siteleri vb. siteler de yazılan yazıların aslında çoğu bu şekilde eklenir sitelere.


Bu şekilde yazdığım yazılarla bir siteye editör bile oldum, ancak daha sonra kendi sitemi kurarak kazanmak daha güzel olacağını düşündüm ve şimdi buradayım.

Bir çok kazanacağınız yer var bunlara örnek olarak makale yazım siteleri, forum sitelerindeki ilanlar vs. daha çok örnek verebilirim. 

Benim yazdığım bir siteden görüntü paylaşmak istiyorum sizinle.


webmastersefi.blogspot.com
   
   Evet arkadaşlar bu benim 3 günde yazdığım makalelerden kazandığım paradır. Devam etseydim daha fazla kazanacaktım. Ödemeler bu site de her hafta cumartesi günü yapılıyor. Bir bakın isterseniz sizlere forum siteleri önerecek olursam şunlardır;
  • webmastersitesi.com
  • R10.net
  • wmaraci.com
  • fuub.net
   Benim kullandığım ve sıkça ziyaret ettiğim forum siteleri bunlardır, buralardan makale ihtiyacında bulunan kişilere ulaşabilirsiniz. Makale yazmak çok meşakatli bir iştir. Yazarken hem araştırma yapmanız hemde yazım kurallarına uymanız gerekir. Kolay gelsin...

 

5 yorum :

Unknown dedi ki...

15 gündür heryere mail atıyorum . ayda 100-150 makale yazdıracagım dıye kimse dönüp bakmıyor. rakkam mı az gelıyor anlamadım ki. 4 kişiye mail attım geri dönmediler bile skyaircharter@gmail.com Temmuz 2013 den sonra mail atmayın.. eminim bunu okumadan yıllar sonra bile mail atarlar

Unknown dedi ki...

Ambulans uçak kiralama konusunda yazılacak makalelerlütfen siteyi inceleyip mail atın www.ambulansucak.com.tr

uçak bileti dedi ki...

benimle kontak kurursanız size web sitelerimde makale yazdırabilirim.
http://www.rentacar06.com ve http://www.tripturkiye.com (ingilizce) makaleler de yazılacak.
http://www.ucakbiletiks.com/iletisim adresinden bana ulşabilirsiniz.

o dedi ki...

http://www.yerindehaliyikamaci.com

Adsız dedi ki...

Artık online makale alıp satmak mümkün yeni yazdığımız makale sistemi ile sizde makale satıp alabilirsiniz üstelik canlı.
http://panel.iyimakale.com/kayit
http://www.iyimakale.com/

Yorum Gönder

 
 
 

Bumerang

SOSYAL MEDYA