Twitter Takipçi Sayınızı Arttırın!

2 Mart 2013 Cumartesi
Twitter Takipçi
Arkadaşlar bu yazımda sizlere eğer twitter kullanıyorsanız hangi yollar ile ve hangi siteleri kullanarak takipçi sayınızı arttıracağınızı sizlerle paylaşacağım.

1. İlgi çekici olmalısınız. Bunu nasıl yapabilirsiniz?

Twitter insanların eğlenmek için girdikleri bir sosyal medyadır. O yüzden retweet olacak tweetler atmalısınız. Gündemi yakından takip ederek veya günlük birşeyler yazarak bunu gerçekleştirebilirsiniz.

2. Sizi takip edenleri ihmal etmeyin.

Sizi takip edenlerin tweetlerine dikkat edin. İlginizi çekeni retweet etmekten kaçınmayın. Eğer retweet etmesseniz sizi takip eden bir süre sonra neden takip ediyorum ki diyebilir. Sizde onlardan biri olabilirsiniz ayrıca.

3. Ünlüleri takip edin.

Ünlü olan kişileri takip ederseniz eğer sizin bir tweetinizi retweet ederse ziyaretçi sayınızda çok büyük bir artış olabilir. Onlara tweet atmaktan kaçınmayın, ancak ilgi çekici atabilirsiniz.

4. Güncel konularda duyarlı olun.

Bunu takipçi sayınız için ve insanlığınız için önerebilirim. Örneğin bir depremi ele alarak bir tweet atıyorsanız hem retweetiniz çok olacak hemde takipçiniz.

5. Çok tweet'ten kaçının.

Çok mühim olmadığı sürece çok tweet atmaktan kaçınmalısınız. Bir tweetiniz insanlara iyi gelirken öteki yan etki yapabilir.

6. Hashtag kullanın.

Twitter'da belli konulara kolay ulaşmak için hashtag kullanılır. # bu işaret ile gösterilir. Twitter kullanan birçok kullanıcı bunu çoğunlukla kullanır ünlüler dahil.

7. Düzenli olun.

Birgün 20 tane tweet atarken 3-4 gün girmeyip tekrar 20 tweet atmayın. Düzenle atın. Örneğin; hergün 5 tane atın daha etkili olacaktır. Minimum tabiki.
Twitter Takipçi


Gelelim takipçi sayınızı artıracağınız sitelere birçok site var, ben size 6 tane site önereceğim.

  1. http://www.twittertakipcibul.com 
  2. http://takipcikazan.org
  3. http://www.yenioto.net
  4. http://takipcitakipci.com
  5. http://fullfollow.com
  6. http://takipcilerdenizi.com
Bunlar sanırım yeterli olacaktır arkadaşlar, çok fazla vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Twitter güzeldir, hesabınız yoksa açmanızı tavsiye ederim.

1 yorum :

Alper dedi ki...

http://www.twittertakibi.com sınırsız, reklamsız ve ücretsiz takipci artirimi, rt artirimi. herhangi bir limiti yok sitenin fakat az kullanıcısı var gibi o bakımdan yayıp daha sonra sömürmek laızm :D

Yorum Gönder

 
 
 

Bumerang

SOSYAL MEDYA